WEBBoliver_3-copy

Belgien :)

Det är nu drygt en vecka sedan vi kom hem från vår resa till Belgien som var full av härligt crossliv och mycket träning i den tunga sanden. På Fredagen när vi kom ner så körde vi rakt ner till Lommel och lommel är lommel :) Den var inte jämnad sedan Måndagen så det var gigantiska hålor vill jag lova! På Lördagen var vi på Lille och körde , en av mina favoritbanor sen tidigare och den är teknisk och härlig , jag gillar den verkligen :) På Söndagen blev det holländska Eersel där det gick sådär. Under Måndagen hade vi vilodag och under tiden vi var i Belgien tränade Peter Berglund oss och han hade mycket kontakter där nere och fixade denna dag så att vi fick träffa Jeffrey Herlings & Antonio Carioli.

På tisdagen körde vi till en nyjämnad Lommel och det blev en extrem skillnad då man fick köra sig in i hålorna :) Denna dag var Carioli & De Dycker där och körde och det var extremt kul att se dem köra och så enkelt det såg ut! En verklig upplevelse! På Onsdagen var det dax för Lille igen , Torsdagen tillbringades åter igen på Lommel.

Fredagen körde vi en vilodag igen och då meckade vi mest och klistrade på mina dekaler inför säsongen. Lördagen tillbringades på Genk som är lite mer grusbana. Söndagen tillbringades på Honda Park och det gick riktigt bra!

Kändes gött att avsluta på det viset!

Jag vill tacka alla er cross vänner som var med oss i Belgien för 10 underbara dagar :) Tack till er alla :)Jag var rejält sliten vid hemresan vill jag lova men så gott att säsong 2013 nu är igäng!

I dag har jag varit på ripa och tränat och i morgon blir det träning med Filip på Actic igen.

Till helgen är det tävlingsdebut för året med MX-champ på tranan, debut i Junior klassen :)

Här nere följer ett bildspel av de bästa bilderna från Belgien.

Ha det gött/Oliver

loading...

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter