WEBBoliver_3-copy

En månad med Filip & Actic!

Ja nu har jag kämpat tillsammans med min PT Filip Eliasson i snart en månad med min fysträning och det känns otroligt bra. Filip har själv 3 SM guld i cykling bakom sig så han vet vart jag vill någonstans och det känns kanon.

Han har lärt mig mycket om träning , kost och hälsa bara denna månaden och jag behöver all fys jag kan få.

2 ggr per vecka har jag en timmes träning med Filip och förrutom det så kör vi Actic Training Circuit, ATC, & Crosscamp utomhus. Idag fick jag umgås/träna med honom hela eftermiddagen på Olympen och det har varit riktigt roligt då han peppar mig så in i Norden! När jag inte tror att jag orkar mer så får han mig genast till att orka lite till...... Något annat som Filip har som en riktigt bra tränare är att ge mig gott självförtroende , att tro på mig själv, och det behöver jag verkligen.

I dag efter träningen skrev han ner lite om vad vi gjort och hur utvecklingen gått och det gjorde mig riktigt glad när jag läste dessa raderna:

Efter en hård träningsvecka med mycket styrketräning och hårda intervaller så tränade vi idag rygg och biceps med fokus på styrka i underarmar och biceps. Det har skett stora framsteg när det gäller Olivers styrka och framför allt hans kontroll på musklerna, nervkontakten har blivit mycket bättre.
Ryggpasset börjar med chins 4 set, uppföljt med 3 set bred rodd och 3 set smal rodd. Därefter flyttar vi lite mer fokus mot biceps och går på pulldowns med supinerat grepp.

Här börjar oliver bli riktigt stark och vi körde på med 4 set. Passet avslutades med lite baksida axlar och 4 set bicepscurl i maskin för att mosa det sista ur biccarna.

Som Personlig Tränare så är det både roligt och spännande att se på en klient som kämpar och utvecklas som Oliver, han förvånar och toppar mina förväntningar från pass till pass. Nu ska Oliver få vila fredagen och sedan blir det intervaller i helgen, längre och tuffare intervaller då säsongen närmar sig med stormsteg! På måndag laddar vi bössan igen och fortsätter kampen för en starkare och uthålligare Oliver!

Inte konstigt att man blir glad och peppad!

Tack för allt hitills Filip! Du är guld värd! Aldrig vila? :) Eller hur?

Ha det gött/Oliver

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter