WEBBoliver_3-copy

Tack MX CARRO, Caroline Joelsson för säsong 2012!

Vi skulle vilja berätta lite om året som gick och tacka några speciella personer som betytt mycket för oss under säsongen 2012 och först ut är MX Carro , Caroline Joelsson.

En underbart glad, god ,snäll och lite blyg tjej (fast bakom blygheten ligger en räv begravd ) från västkusten som fullkommligt avgudar allt som har med extremsport att göra.

Och vi vill även  påpeka att hon är en av Sveriges i Särklass största fotograf inom extremsporten!

Hon har den tendensen att fånga objektet bakom kameran i precis rätt ögonblick , ögat att se det, är också det som  gör henne så stark i sitt yrke som proffs fotograf.

Carro har under året tagit en rad fina bilder på Oliver vid olika tillfällen och vi minns speciellt photoshoten på böket i samband med SM i Motocross i Tomelilla, så hade vi äran att lära känna denna tjej ännu mer under ett par dagar.

Carro är en underbart positiv och underbar tjej och ger oss en hel del energi bara genom att lägga ut en bild eller ett underbart meddelande på sin hemsida. Då och då poppar hon också upp som gubben i lådan med sina härliga inlägg i facebookchatten och varje gång hon gör det så får man sig ett gott skratt.

Tack underbara Carro för att du är du och för att du alltid finns på banorna runt om i Sverige med din Kamera. För fotona på Oliver och Wilma och för de fina tackkorten <3

Du var verkligen värd att vara en av huvudfotograferna då Travis Pastranas Nitro Circus gjorde Europa turné premiär i Stockholm. Och vi vet nu att din dröm håller på att bli sann och ingen är värd det mer än du! Ett stort LYCKA TILL & TACK för allt denna säsong :)

Vi önskar dig en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Här nedan följer ett bildspel på de bilder Carro har tagit och vill ni se mer så finns det ännu mer fantastiska bilder på www.mxcarro.se

Fam. Björkqvist

loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter