WEBBoliver_3-copy

USM Saxtorp

Årets 3:e Ungdoms SM gick i helgen på Saxtorp. Jag hade sett fram mycket emot att få köra sand.

Under Lördagen kom Marcus upp och hjälpte mig och hans råd och tips är så bra.

Träningen/tidskvalet kändes väldigt stelt och nervöst och jag fick inte till min körning så bra.

Jag fick sedan goda råd av Marcus och var riktigt laddad och taggad inför kvalet! Tack!

Fick till en bra start och var med bland de främsta ett par varv och min körning funkade nu kanon då en kille trillar framför mig och det tar tvärstopp på hojjen och jag flyger framlänges och går ganska hårt i backen. Jag var snabbt på plats för att få upp hojjen igen och när jag försöker att lyfta upp den så kör någon in i mig bakifrån och jag får hans fotpinne en bit ovanför svanskotan. Det gjorde riktigt ont vill jag lova, och nu är jag sist ut igen......Men nu blir jag riktigt frustrerad och kör riktigt bra och kämpar mig upp till en 15:e plats. Jag är riktigt besviken och ledsen när jag nu får körningen att funka så bra så ska något annat kludda :(

Då bara 13 går direkt till Final så hamnade jag som 2:a reserv till Söndagens finaler och 1:e reserv kom med så det blev bara träning för mig under Söndagen och den funkade riktigt bra om man jämför med Lördagens träning.

Jag känner ändå att jag gjorde allt vad jag kunde vid kvalet och det ska jag ta med mig.

Nu dröjer det ett tag tills nästa tävling går av stapeln i Danmark under Midsommarhelgen, hoppas att vi ses där för det är en riktigt rolig tävling.

Så träning som gäller nu, vi hörs /Oliver

 

Nyhetsarkiv