WEBBoliver_3-copy

USM Hökensås

I helgen gick då USM i Hökensås. När vi kom fram till banan så stod hela banan under vatten och eftersom Hökensås är en fin mjuk sandbana så kan ni ju tänka er.... Så banan såg inte alls ut som helgen innan. Det hade bara öst ner men jag var riktigt laddad inför kvalet. Och det började bra fick en kanonstart, var fyra i tre varv (9 gick vidare till A-finalen) så det kändes bra. Blev sedan uträngd i en av kurvorna och fick ta en ytter där nog halva leran befann sig på hela banan och fastnade! Gjorde sen misstaget och gasade för att komma ur hålan vilket bara gjorde det ännu värre då bakhjulet bara sjönk ner ännu mer i geggan. Sen fick jag slita för att få upp cykeln drog o slet i bakändan och jag var ganska slut efter den jobbiga situationen och jag hade tappat 2 varv till de andra förarna.

Så riktigt tråkigt och fick istället köra andra chansen som är ett tidskval på snabbaste varvtid. Jag gillar inte tidskval så fick ingen bra tid med mig och min besvikelse var total!

Under kvällen går den sakta över och jag vaknar på morgonen och är taggad som bara den. Solen skiner och idag är banan i ett helt annat skick så jag går ut för att träna och det känns bra i kroppen då helt plötsligt crossen skar!

Jag är riktigt trött på detta nu att crossarna, aldrig fungerar att jag alltid ska behöva avbryta träningar och tävlingar för att det är olika saker som strular hela tiden! :( 

Lite bilder blev det iallafall. Tusen tack all släkt som kom och tittade synd bara att det inte gick bättre!

Ha det gött/Oliver

PS. Inte jag på bilden då jag bara ville visa hur dyngit det var bilden är tagen av photofreak.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna