WEBBoliver_3-copy

Vilken härlig start på Sommarlovet !

I Fredags efter skolavslutningen drog vi då upp till Eksjö för att köra Höglandsracet det är en super rolig tävling som pågår i 2 dagar på två olika banor. Eksjö och Tranås. På Lördagen kör man 3 heat och på Söndagen 2 heat och för 85U (min klass) så körs det även en superfinal som man kvalificerar sig till genom de 5 heaten.

Lördag: Träningen kändes så där men det brukar ta lite tid för mig i bland att komma igång-

Heat 1: Kom ungefär ut som 6-7 i starten och det skulle ungefär följa mig hela dagen i samtliga heat.

Körde upp mig till en fjärde plats och där låg jag tills bara 3 kurvor återstod då jag tappade mig ner en placering ,lite surt men så är det då jag inte hoppade det långa platåt och blev omhoppad och även i heat 2 så var det exakt samma sak som hände.

Heat 3: Kommer med bra från början och ligger på fjärde plats tills jag trillar och hamnar långt bak i ledet men då blir jag ganska sur på mig själv och gör en jättebra uppkörning slutar på 7:e.

Totalt efter Lördagen slutar jag 5:a med bara 3 poäng upp till 3:an.

Dag 2 Tranås: Har pratat med pappa om mina starter som jag inte fick till under Lördagen och tack pappa för de satt där de skulle sen!

Träning: Sätter här 4:e bästa tid och redan här känns det som det ska gå bra under dagen.

Heat 4: Kanonstart, hamnar 2:a och ligger där ett bra tag tills jag går omkull och tappar till 6:e plats.

Heat 5: Kanonstart och bra körning kör in som 3:a. Därmed får jag köra superfinalen :)

Och vilken holeshot jag får till med i finalen är riktigt nöjd med den och jag leder ett tag innan William kör om mig jag hänger på i ett par varv och då har 3:an och 4:an försvunnit bakom mig så jag drar ner en aning på tempot för att köra säkert in i mål vilket jag gör på en 2:a plats!

Jag är grymt nöjd med mina körningar i helgen som bara blev bättre och bättre för varje heat och det känns gött inför USM i Borås till helgen :D

Tack alla för en supertrevlig helg :)

Foto finns under galleriet....... Ha det gött/Oliver

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna