WEBBoliver_3-copy

Photoshot med MX Carro & DM i tranan!!

Lite träning har det blivit efter Veinge och i Torsdags drog vi oss upp mot Varberg för lite träning där på kvällen inför det kommande Ungdoms SM som går där den 4-5 Juni.

Den bästa av dem alla som fotograf var också där och tog lite bilder på mig. MX Carro!!

Fantastisk trevlig tjej som verkligen kan se de rätta ögonblicken genom sin lins. Tack Carro!

Här till höger kommer en av bilderna hon tog och resten får ni inom snar framtid snart också se då de blivit redigerade och klara. Några av dessa bilder kommer också att fungera som ny Layout för min hemsida.

Vill ni veta mer om Caroline Joelsson och de mästerverk hon har skapat kan ni kolla in denna länk :

www.mxcarro.se

Med oss i Varberg och ett kärt återseende var även Fam. Högsbro från Danmark <3

Det var kul att träffa dem alla igen! På Fredagen åkte vi till Strömnäsbruk för att köra MX-champ där på Lördagen och det gick inte alls lika bra som på MX Champen på ripa men jag tar nya tag tills nästa gång!! Jag har kommit igen förut, och kommer att göra det igen.

I Måndags var vi och tränade ute på sturupsbanan.

Nu är det lungt på tävlingsfronten ett tag faktiskt ända tills Glasscrossen/Uppviddinge går av stapeln i slutet på Maj och den tiden ska jag uttnyttja till att träna mycket hårdbanor och få in formen till Varberg. Konfimera mig ska jag också göra :) Men nu till helgen är det SM i Vissefjärda som gäller! Ska bli gött att se eliten dra! Linus Sandahl ser jag fram emot såklart! Även Amanda & Kajsa i MTA gänget! Och alla er andra! See you in Vissefjärda!!!

Lite bilder finns från Tranan och Limhamn under galleriet.

Ha det gött i värmen/Oliver

PS. Tack till er alla som krängde Mousse i mina däck i helgen :P

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna