WEBBoliver_3-copy

Vårsatsning Veinge

Mamma väckte mig tidigt och sen åkte jag sovandes i bussen till Veinge. Det var meningen att det skulle vara kvalheat och ytterligare ett heat men för få som hade anmält sig så det blev 2 heat i stället. Träningen gick sådär och jag gjorde 2 grymma varv på slutet. Har bara kört en enda gång på Veinge innan men den är tuff, utmanande och med mycket sand.

Heat 1 fick jag en bra start och låg 4 efterhalva heatet då jag satte styret snett på en raka och kraschade rejält! Allt händer så fort när man väl kraschar och jag bara kände att jag gjorde några kullerbyttor och enligt mamma hade cykeln också gjort det. Jag var ganska så mör och hade riktigt ont i min höft som fick sig en rejäl smäll så det tog tid innan jag kom på cykeln igen och då hade alla andra förare redan passerat. Jag kämpade mig ändå upp till en 15 plats.

I heat 2 så fick jag ett sämre utsläpp men var ändå med som nr 7 i starten sen började hojjen att strula så jag fick dessvärre bryta heatet vilket jag aldrig har gjort någonsin! Och det kändes riktigt surt efter att ha gjort en så bra helg förra helgen ska ni veta.

Men nu ska hojjen ses över och bara att ta nya tag till påskens race i Tranan!

Bilderna denna helg är tagna av Anna Larsson, Tack Anna!

Ha det gött/Oliver

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna