WEBBoliver_3-copy

Veldhoven, Genk & Säsongspremiär MX-champ Ripa

I Tisdags drog vi till Veldhoven och körde och på Onsdagen åkte vi till Genk i Belgien, en fantastisk anläggning och grym bana. Var inte så förtjust i början men på slutet gick det jättebra.

På Torsdagen så packade vi våra saker för hemfärd mot Sverige igen. Jag hade kunnat stanna ett par veckor till i Belgien om jag hade fått! Linus stannar kvar lite till och får upp ännu mer tempo i kroppen.

I morse drog vi tidigt till Ripa för årets Säsongspremiär av MX-champ. Träningen och tidskvalet kunde börjat bättre då jag blev överkörd och min bromscylinder pajjade som tur var finns det snälla människor som kunde låna ut sina grejor Tack för det! Jag gjorde 3 st kanonstarter i mina heat och är grymt nöjd med dem :D

Jag slutade som 3:a i första heatet , 8:a i det andra då jag körde framhjulet för långt ner i sanden och trillade fick sedan börja att jobba mig bakifrån och uppåt. I tredje heatet kom jag åter igen i mål som 3:a och jag är mycket nöjd med min körning under dagen det som grämer mig lite var att bli snuvad på pallplatsen då jag trillade.......Då jag slutade på en total 4:e plats.

Film och bilder finns under respektive kategorier.

Ha det gött/Hoppas att vi ses på böket i mörrn Oliver

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna