WEBBoliver_3-copy

Vilket Flyt!

På Lördagen drog vi till Saxtorp för gemensam träning med MTA Gänget det var mycket folk där då banan öppnade för vintern. Ville var också med som meck under dagen. Tack!

Min otur sen förra helgen följde dock med mig denna dag och jag fick 2 punkor i första och sista passet :( Annars gick körningen bra förrutom att jag inte fick upp farten som jag ville riktigt.

Med 2 punkor så beslutade vi att slänga in mousse i däcken så att vi slapp det till Söndagens träning. Tack Tobbe för hjälpen :D

Jag var rejält taggad iallafall när jag och mamma drog till Saxtorp på Söndags förmiddagen, kanske ska jag ha lite struligt innan jag vaknar till liv och får till allt som vi tränat på de sista 10 Månaderna? Inte vet jag, men allt kändes så grymt bra hade flyt hela tiden, hoppade alla hoppen (utom stora platån, som jag gav mig på i sista passet och lyckades kanta det iallafall, fixar det till helgen!) och körde fortare än vad jag någonsin har gjort enligt mamma.

Och jag kände det! så gött!!! Hade sånt flyt och jag tränade mycket på att inte släppa gasen någon gång och det gick grymt bra! KTM:n är super!

Jag behövde verkligen detta för att få tillbaka lite självförtroende och bli av med spökena vid hoppen, Jag är så himla glad så ni vet inte......och tacksam över att så många föräldrar och förare kom fram till mig och berömde mig för min körning :D Tack!

Jonte var också ute och tittade ett pass och det var kul! Fast man blir ju lite nervös dock :P

Synd bara att inte Richard och Linus var där denna dag och såg vad jag presterade, det som de har längtat att se mig att göra och försökt att få mig till att göra hela tiden. Men nu är jag på G Coach! Och jag tog med mig alla dina lektioner denna Söndagen, får visa er till helgen helt enkelt :)

Mamma lyckades få lite liv i kameran så några bilder finns från Lördagen under galleriet :D

Ha det gött/En taggad Oliver

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna