WEBBoliver_3-copy

MX Arena och SKANÖR!

God fortsättning allihop :) Eftersom det är svårt att springa och löpträna ute nu så har jag hittat ett nytt sätt att fysträna på, jag kör längdskidor det är både jobbigt och härligt! det har jag gjort varje dag nu förrutom de dagar jag har kört cross! Och denna vecka har det blivit crosskörning hela 3 dagar! Jippie!

I Onsdags morse körde jag, mamma, Linus, Sandra och Michaela upp till MX Arenan vid Moholm för att köra lite supercross under 2 dagar. Och jag fick äntligen testa KTM:N!

Sören Östlund välkommnade oss så klart med stora famnen och det var härligt att få köra lite igen :) På kvällen åkte vi hem till mormor & morfar och fick go mat och god sömn!

Tidigt Torsdag morgon körde vi så ut till Arenan igen och idag funkade min körning bättre.

Har ju en del spöken i huvudet vad det gäller hopp sen mina skador och sx består ju av en massa hopp men jag besegrade några av spökena så det kändes riktigt bra när vi körde hem :)

Tack alla som var med det var super!

Idag var vi nere i Skanör och körde banan var superfin och med dubbdäck så gick det kanon bra :) Förrutom den stora speedwayvurpan, hahahaha inte så lätt med ny hoj i bland :)

Ktm:n är lite smalare vid tanken och en aning högre har jag upptäckt :)

Men det känns ändå kanon!

Innan vi åkte så var Ville här och justerade lite på min fjädring:) Tack!

Från MTA Gänget var Kajsa också där o körde. Hoppas att vi snart kan träffas alla igen det ser jag fram emot :) Lägger in lite bilder också såklart från körningarna i galleriet från MX-Arenan. Lite bilder från skanör idag kommer i morgon :D

Ha det gött/Oliver

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna