WEBBoliver_3-copy

Kattcup & Katrineholmscrossen

I helgen körde vi kattcupen och Katrineholmscrossen. Jag, Richard, mamma och Erik åkte den långa vägen upp.

Kattcupen gick i Kungsör och vädret var gött och banan var riktigt fin när vi kom fram. Jag var ganska taggad då jag kom fram.

Träningen gick dock inget vidare. Träffade även gotlänningarna igen det var sköj.

I kvalheatet så kom jag bra med i starten och körde riktigt, riktigt bra och låg femma med bra avstånd till sexan. Då några varv återstod får jag ett kasst på cykeln och hamnar med koddarna slåendes rakt ner i tanklocket :P och det gjorde riktigt ont kan jag lova! Så ont att jag var tvungen att bryta........

Så får köra B-final och blir där 2:a efter en körning som var sådär tyckte jag. Men beslöt mig för att ta nya tag tills Söndagen.

När vi kom fram till Katrineholm på Söndagen så hade det regnat hela natten så banan var ganska lerig.

Träningen gick bra och så även kvalet då jag blev 8:a. Så äntligen A-final!

Får en bra start och efter halva banan är jag bra med då en sten fastnar mellan kedja och drev. Det tar stopp och innan jag har fixat rätt på detta ligger alla andra långt före mig. Men jag tar tag i det och kör upp mig grymt dock går det en hel del ork till detta och när jag passerat halva fältet så trillar jag och ja då går musten ur mig helt enkelt.......Så blir inte mer än 23:a :( Är grymt besviken såklart över helgen när vi kör hem. Blir rent för stressad känns det som när det är tävlingar och slarvar och stressar. På träningarna går det ju superbra så jag måste ta detta med mig och försöka att lära mig att hantera det.

Tack till mamma & Richard för en kanonhelg! Trots allt :)

Bilder finns under galleriet.

Ha det gött/Oliver

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna