WEBBoliver_3-copy

MX Training Academy MTA

MTA:

På MX Training Academy arbetar vi med att träna och utveckla förare i alla åldrar som vill få ut maximalt av sin träning och tävlande.

MTA´s förare har en fantastisk gemenskap, teamkänsla och sammanhållning som skapar trygghet man saknar som induviduell idrottare.
Mta´s Vision:

Individuell träning och coaching är ett måste för alla MX förare! För att nå resultat är det viktigare att skaffa bra träningsmöjligheter och coaching än att köpa nya dekaler och bling-bling.

I denna härliga grupp kommer jag att vara med i och vi fortsätter samarbetet med vår coach Richard Svensson som har gett mig så mycket under det gångna året.

Vi kommer att träna cross, fysträna och ha mycket roliga aktiviteter även utanför banan och träning.

I helgen kommer vi alla att befinna oss på supercrossen i Göteborg för att ha roligt tillsammans. Det ska bli supersköj.

Förare som för tillfället tränas av Richard är Linus Sandahl, Kajsa Siecke och jag men vi vet att Richard har koll på ett par talangfulla förare till!

Det ska iallafall bli superkul och jag ser verkligen fram emot detta!

Vill ni veta mer så har det skapats en facebook grupp som ni kan hitta här:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/MTA-Sweden/139225022787835?v=wall&ref=ts

Snart kommer det även att finnas en hemsida som vi återkommer med adressen till så fort den är klar :)

Som ni vet så var jag sjuk under förra veckan och fick tyvärr ställa in mitt deltagande i USM Uddevalla, men jag tränar på och det flyter på bra.

Ha en go helg för det ska jag!

Oliver
Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna