WEBBoliver_3-copy

Grand Junior Danmark :)

I helgen körde vi till Danmark & Nisseringen för att köra Grand Junior. Denna helgen var det motsatta till den förra då Höglandsracet gick!

Fick allt att stämma och det kändes så gött :)

Heat 1: Fick en klockren start och låg 1:a ungefär halvägs in i heatet då en förare som jag skulle varva trillade mitt framför mig och 2:an kom då om mig. Körde  sen in som 2:a :)

Heat 2: Fick en kanonutsläpp igen men fegade lite i första böjen vilket resulterade i att jag blev uträngd i gräset och fastnade i böjen så bara att börja jobba sig uppåt i fältet :)

Slutade som 2:a totalt efter Lördagen :)

Heat 3: Nu hade jag gett mig tusan på att inte släppa i starten och ja vilken go känsla när man lyckas och får åter igen till en klockren start!

Här ligger jag 2:a loppet igenom och min körning fungerar mycket bra!

Heat 4: Starten är klockren, nu vet jag att jag verkligen kan detta, mina gamla starter är tillbaka hos mig igen! Jag ligger 2:a länge tills att jag efter halva heatet får punka ..........nej detta är inte sant........blir helt frustrerad, ska jag tappa min 2:a placering för en sketen punka? I depån ber de mig att fortsätta köra ,lite läskigt men det går, de vet om att jag behöver få poäng med mig från heatet och det visar sig vara ett bra drag eftersom jag då behöll min totala 2:a placering med 4:a poäng :D 

Vill Tacka Sandra som var ett stort stöd och support denna helgen! Tusen Tack för peppningen:)

Tack till Familjen Högsbro för en riktigt mysig helg, Vi ses i Uddevalla igen :)

I går fick jag även mina efterlängtade grejor som Linus har tagit med sig hem från USA, Tack Linus! Nu ser jag fram emot lite träning med Richard och att träffa Linus i veckan :D

Nu är det bad som gäller för solen skiner :D

Ha det gött/Oliver

 

 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna