WEBBoliver_3-copy

Höglandsracet!

Denna helgen har vi varit och kört höglandsracet i Tranås och Eksjö. Det var en rolig tävling som varade i 2 dagar tyvärr fick jag inte alls körningen att stämma förrän sista heatet på Söndagen och då var det alldelles för sent! Mina starter fungerade inte alls, hade jättebra utsläpp men var inte med i startkurvan och med så duktiga förare fungerar det bara inte att inte vara med i starten! Gahh vad jag har retat mig på detta........

I vår klass 85U var vi indelade i 2 grupper efter ålder 10-13 år och 14-16. Jag får vara med i den senare även om jag bara är 13 då åren räknas efter årtalet man är född .

Vi körde 5 heat under helgen varav de bästa 4 räknades. De 10 första i varje åldersgrupp gick till superfinal. jag slutade på en 16:e plats totalt vilket jag inte är alls nöjd med.

I superfinalen fick vi se en riktigt rolig fight mellan Viktor och Anton där Viktor till slut drog det längsta strået. Grattis Viktor!

I helgen hade jag äran att ha Per Astander som mekaniker, vill säga ett speciellt tack till dig Per :D Det var kul att äntligen träffa delar av den familjen igen :D

Vill även tacka mamma för en mysig helg, du är bäst!

Bilder finns under bildfliken.

I morgon ska jag åka till Skara Sommarland med fritidsgården och ha kul i 3 dagar!

Ha det gött/Oliver

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna