WEBBoliver_3-copy

USM Varberg & MX Syd Tomelilla

I helgen åkte vi till Varberg för att köra mitt första USM för säsongen. Det var rejält varmt denna helg. I min kvalgrupp var det jättemånga bra förare och jag var riktigt taggad då jag körde ut på startgrind inför kvalet, alldelles för taggad för när starten gick fastnade jag i grinden och jag kom absolut sist iväg och det har man inte råd med i ett så bra kvalheat!

Alla är verkligen supersnabba! Och det går fort, mycket fort.

Jag körde iallafall upp mig till en 19:e plats och jag var nöjd med min körning i heatet.

Sen kom sista chansen, då kör man på att sätta bästa varvtid så kallat tidskval. Jag är usel på att tidskvala så jag minskade mina varvtider med 6 sekunder från heatet!

Och svemo hade kommit med nya regler så resultatet från kvalheatet räknades inte utan tidskvalet om du skulle köra B eller C final. Eftersom jag hade 18 tid så hamnade jag med en hundradels sekund  i C-final. Jag laddade nu om och fick till en kanonstart och var först ut i startkurvan slutade sedan på en 3:e plats.

Efter det bestämde vi oss för att åka ner till Tomelilla och delta i MX-syd på Söndagen.

I första heatet fick jag en dålig start och var ut som 10 och kämpade mig upp och trillade sedan och till slut körde jag in som 5:a.

I andra heatet fick jag till en kanonstart och var först sen kom vi fram till börsen hoppet och där hoppar inte jag (det sitter fortfarande spöken i huvudet sen mina olyckor).

Så där blir jag omhoppad av 2 förare sen håller jag 3:e platsen ända in i mål och min körning blir stabilare och stabilare ju längre heatet går och på nionde varvet sätter jag min bästa varvtid........:P

Jag slutar på pallplats som 3:a för dagen! Grattis Anton till segern!

Jag är glad och nöjd över min körning i helgen:)

Vill säga Tack till syster yster Jossan som var med i helgen :)

Ha det gött/Oliver

Ps. Inte så många bilder denna helg men några i allafall........

 

Kommentera gärna nyheten:

  • josefin • 6 juni 2010 21:54:10
    Grattis!! :) vad kul. du körde jättebra och jag är stolt över dig! <3

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna