WEBBoliver_3-copy

Glascrossen & Träning i Vissefjärda

I helgen åkte vi upp till Småland igen för att köra Glascrossen för att jag skulle få bra träning på start och heat. Fick en bra start i första heatet och kom ut som 5:a där låg jag ett tag tills att en annan kille hade kört stopp i en kurva och var precis på väg att köra iväg igen och körde ut framför mig så jag tappade här många man innan jag var iväg igen.

Men sen funkade körningen grymt bra för mig och det kändes bra och stabilt och med bra tempo hela tiden! Jag passerade 10 st innan jag tog mig i mål som 9:a.

Allt kändes riktigt bra :)

I andra heatet var jag också bra med i starten men här gick det inte så bra i tredje svängen kör en kille in i mig bakifrån så att bakskärmen flyger, och får stopp. Här tappar jag många men börjar sedan att köra upp mig igen. När halva heatet gått ungefär så får jag gulflagg precis i ett upphopp då jag står på nitarna och håller på att klota framlänges, slår hakan rejält i styret och sen rullade jag mig bara fram i mål.

Jag tar med mig det första heatet i tankarna till Söndagens träningar i Vissefjärda! För det var jag grymt nöjd med.......

På Söndagen fick jag åter igen 5 st riktigt bra träningspass i Vissefjärda. Jag repeterade mycket av vad Richard hade lärt mig helgen innan.

Har också lagt upp bilder från veckan som har gått Skivarp/Uppviddinge & Vissefjärda.

Ha det gött/Oliver

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna