WEBBoliver_3-copy

Veckan som gått med mycket crosskörning:)

I tisdags blev det åter träning på böket och första passet vill jag helst glömma men sen gick det riktigt bra.

På Torsdagen hade Jonte Engdahl och Raggarn läger ute på böket som jag fick vara med på vilket jag är oerhört tacksam för. Jag behöver allt tempo i kroppen som jag kan få!

Det var ett bra läger med mycket Hojåka.

I helgen gick sedan första deltävlingen av Ungdoms SM på Ripabanan vilket jag beslutade mig för att inte ställa upp i eftersom jag behöver bli mycket starkare efter skadan.

Det skulle bli en helg fylld med träning i stället tillsammans med Richard:)

Så tidig Lördagsmorgon bar det av för träning till Vrigstad och det bådade inte gott för regnet öste ner hela vägen till Värnamo :P Men där slutade det att regna och vi fick en fantastisk fin dag med härligt solsken. Det gick bättre och bättre med träningen ju längre dagen led och banan var fin. Vi tränade mycket teknik ochjag fick många fina tips. På eftermiddagen körde vi till Växjö och bodde på ett vandrarhem som låg jättefint vid en sjö.

På söndagsmorgonen bar det sedan av till Vissefjädra och Rövardalen. Banan var riktigt fin!

Jag körde här 5 rejäla 30 minuterspass och det känns att det bara går bättre och bättre! Vi tog med oss tekniken från Vrigstad. Övade mig på att hoppa och starträningar.

Så jag var väldigt sliten när vi åkte hem och sov hela vägen.

Vill tacka coach Richard för en riktigt bra träningshelg! Du vet.......

Mamma hade tyvärr glömt batteriet till kameran hemma så tyvärr inga foton från helgen:( Men lite Film finns under Filmer :)

Ha det gött/Oliver

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna