WEBBoliver_3-copy

Ortopeden............

Jaha i förmiddags åkte jag och mamma in till ortopedmottagning i Lund. Först avgipsning sen röntgen och till slut för att träffa DR.Gunnar. (Dr.Harley var tyvärr ledig men Gunnar är superduktig han också) Jag börjar bli ganska tjenis med personalen på ortopedmottagningen nu och de vet vad mitt stora intresse är. Marie sköterskan tog hand om mig efter röntgen och Dr.Gunnar tittade på de italienska röntgenbilderna och de nya.

Sprickan i armen var ingen tvekan men DR.Gunnar var tveksam om jag skulle ha gips där sprickan är i båtbenet vid tummen.

Båtbenet brukar ju annars ta en himla tid att läka men som tur är så är det inte på det värsta stället som DR.Gunnar sa. Då kan man räkna med 3 månader.

Han kollade rörligheten vid tummen innan han bestämde sig för om den skulle gipsas och eftersom det smärtade när jag vrider tummen i sidled så var det bäst att gipsa.

Så nu har jag gips på båda armarna och får en återbesöks tid om 2 1/2 vecka och då trodde DR.Gunnar att jag skulle slippa gipsen. Håll tummarna för det så jag snart är på hjulen igen!

Ha det gött/Oliver

Kommentera gärna nyheten:

  • Åsa • 30 mars 2010 15:37:11
    Vi håller tummarna att du blir av med gipset så snabbt som möjligt. Felix ska till Gunnar den 12 april. Både du och han har ju lyckats bli stammisar i Lund

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna