WEBBoliver_3-copy

Italien

Onsdagen den 17 Mars drog vi då till Italien för att träna motocross i 2 veckor. Med på vår resa var också Max Nilsson. Det har varit oerhört kul att lära känna denna grabb närmare!

Jag hade fått fina instruktioner av min tränare Richard om hur jag skulle lägga upp mina träningspass de dagar vi skulle vara där nere. Oliver goes italy.....hette det. Det skulle bli spännande att följa detta.

Vi kom ner sent natten mellan Torsdag och Fredag till Mantova.

På Fredagen var det gött väder och vi var ju körsugna så klart. Banan i Mantova var riktigt rolig med blandade hopp och kurvor. Jag såg oerhört fram emot att köra den nya sukkan och vi gick runt banan och kollade av den. Jag hann köra 2 pass och sedan var det dax för lunch. På tredje passet hände det som inte fick hända jag fick en perfekt kurva och ett perfekt upphopp i ett hopp och sen gick allt mycket fort och jag kommer inte ihåg riktigt vad som hände men det gjorde fruktansvärt ont i mina handleder när jag kraschade efter hoppet eller kantade det. Styret var ganska bockat.

Vi gick in i depån och efter första undersökningen trodde vi bara att det var en ordentlig stukning eftersom jag kunde röra så bra på mina handleder. På lördagen tog mamma med mig till sjukhuset för hon ville få det röntgat. Det visade sig att vara en liten spricka i hö. underarm och en liten spricka i det ena lilla tumm benet i vänsterarmen. Gips på båda! Vilken besvikelse jag som hade sett fram emot detta så!

Men jag ville absolut inte åka hem och sedan körde vi runt på olika banor i Italien och tränade med Max i stället. Att stå vid sidan om och titta kan i bland vara nyttigt fast det är ju inte samma sak som att köra själv såklart. Efter ett par dagar så bestämmde jag mig för att ta bort det ena gipset som satt på höger armen och denna dagen åkte vi till Rivaole.

Jag slog nog rekord i depå körning denna dag. På Fredagskväll kom Max pappa Kristian ner till Mantova så vi åkte hem på Lördagsmorgonen och kom hem i Sverige igen i morse. En vecka tidigare än beräknat.

I Morgon ska jag in till barnortopederna i Lund för ny röntgen så får vi se hur det ser ut och hur lång tid det tar innan jag är tillbaka på banorna igen.

Vi hörs i mörrn. Det ligger många fina bilder från Italien under kategorin bilder.

Ha det gött/Oliver

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna